Informasjonskapsler

Hva er informasjonskapsler

Som er vanlig praksis med nesten alle profesjonelle hjemmesider, bruker denne nettsiden informasjonskapsler. Dette er små filer som lastes ned til datamaskinen for å forbedre opplevelsen din. Denne siden beskriver hvilken informasjon de samler inn, hvordan vi bruker den, og hvorfor vi noen ganger har behov for å lagre disse informasjonskapslene. Vi vil også dele hvordan du kan forhindre at disse informasjonskapslene lagres, men dette kan nedgradere eller 'bryte' visse elementer av nettsidenes funksjonalitet.

For mer generell informasjon om informasjonskapsler, se Wikipedia-artikkelen på HTTP Cookies...

Hvordan vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for en rekke årsaker beskrevet nedenfor. I de fleste tilfeller er det dessverre ingen industristandardsalternativer for å deaktivere informasjonskapsler uten helt å deaktivere funksjonaliteten og funksjonene de tilføyer denne nettsiden. Det anbefales at du lar alle informasjonskapsler være aktiverte hvis du ikke er sikker på om du trenger dem, i tilfelle de brukes til å yte en tjeneste du bruker.

Deaktivering av informasjonskapsler

Du kan forhindre innstillingen av informasjonskapsler ved å justere innstillingene i nettleseren din (se nettleserens hjelpeside for hvordan du gjør dette). Vær oppmerksom på at det å deaktivere informasjonskapsler vil påvirke funksjonaliteten til denne og mange andre nettsider du besøker. Deaktivering av informasjonskapsler vil vanligvis også føre til deaktivering av enkelte funksjoner av denne nettsiden. Derfor anbefales det at du ikke deaktiverer informasjonkapsler.

Informasjonskapslene vi stiller inn"Når du sender inn data via et skjema, slik som de som finnes på kontaktsider eller kommentarskjemaer, kan informasjonskapsler stilles til å huske dine brukerdetaljer for fremtidig korrespondanse. For å gi deg en flott opplevelse på denne siden, tilbyr vi funksjonaliteten med å angi dine innstillinger for hvordan denne nettsiden kjøres når du bruker den. For å huske dine preferanser må vi stille inn informasjonskapsler slik at denne informasjonen kan bli kalt tilbake når du samhandler med en side som påvirkes av dine preferanser.Tredjeparts informasjonskapsler

"I noen spesielle tilfeller bruker vi også informasjonskapsler levert av betrodde tredjeparter. Følgende avsnitt har informasjon om hvilke tredjeparts informasjonskapsler du kan støte på via denne nettsiden. Denne nettsiden bruker Google Analytics, som er en av de mest omfattende og pålitelige analyseløsninger på nettet for å hjelpe oss med å forstå hvordan du bruker nettsiden og måter vi kan forbedre opplevelsen din. Disse informasjonskapslene kan spore ting som hvor lang tid du bruker på nettsiden og hvilke sider du besøker, slik at vi kan fortsette å produsere engasjerende innhold. For mer informasjon om Google Analytics-informasjonskapsler, se den offisielle Google Analytics-siden.

Mer informasjon

Forhåpentligvis har vi avklart ting for deg, og som tidligere nevnt, hvis det er noe du er usikker på om du trenger, er det vanligvis tryggere å la informasjonskapslene være aktiverte i tilfelle de ikke samhandler med en av de funksjonene du bruker på nettsiden vår. Men hvis du fortsatt leter etter mer informasjon, kan du kontakte oss via en av våre foretrukne kontaktmetoder.
E-post:sales@macfab.com