HVEM VI ER

"Utstyret vårt er designet og produsert ved vårt anlegg med alt utstyr i samsvar med de høyeste internasjonale standarder. Vår omfattende erfaring, fokus på kvalitet og investering i design og kapitalutstyr sikrer at våre kunder får produkter og tjenester som gir langsiktige avfallsløsninger til rimelige priser.


Komplett utvalg på lager

MACFAB bruker en bygg-til-lager-metode for å sikre korte leveringstider gjennom vårt globale nettverk av distributører. Siden vi produserer alt utstyret på stedet, har vi også fleksibilitet til å arbeide med individuelle kunders behov og krav.

Vår tilnærming til standarder og sikkerhet

Alle MACFAB-presser er CE-merket og leveres med full garanti og i samsvar med de høyeste internasjonale standarder. For å sikre at våre kunder får maksimal effekt fra våre maskiner, gir våre distributører full opplæring ved installasjon. Hos MACFAB har sikkerhet alltid høyeste prioritet, og alle våre maskiner er i samsvar med helse- og sikkerhetsmessige spesifikasjoner.

Vår tilnærming til produksjon

MACFAB forstår betydningen av utvikling og utvidelse av høyteknologiske automatiserte systemer. Denne investeringen i industrien gjennom kapitalutstyr og intensive opplæringsprogrammer sikrer en høy standard på produktet til rimelige priser som overgår våre konkurrenter.


VÅR HISTORIE

  • Macfab factory 1976
  • Prestressed_bed