Ofte spurte spørsmål

For å hjelpe våre kunder med å forstå våre produkter og avfallshåndtering, har vi samlet de mest vanlige spørsmålene og svarene.


En emballasjepresse er den beste metoden for å samle inn materiale til resirkulering. Resirkuleringssentre foretrekker materialer i baller for enklere håndtering. De fleste resirkulerere gir deg en bedre pris for ditt avfall i balle enn løst. Å komprimere avfall har blitt populært i senere år pga. økende priser på land til søppel i de fleste land i den første verden. Andre grunner for å kjøpe en emballasjepresse er: sparer lagringsplass, gir et tryggere og mer hygienisk område og det er miljøvennlig.

MACFAB Glassflaske-Knuser vil redusere glassavfall ditt med et forhold på 5:1. Denne reduseringen av flasker til glasskår fører til at bedrifter trenger færre avfallsbeholdere og lagerplass for glassavfall, noe som gir store besparinger./p>

Det finnes mange benevnelser: Avfallspresse, papirpresse, komprimatorer, Kanalpresse, Emballasjepresse etc.

Kontakt din lokale Mac Fab-distributør for å foreta en søppelrevisjon; de vil måle avfallsmengden, se på typen avfall og tilby den beste avfallspressa / maskineriet for oppgaven.

Ved å sørge for at alle som bruker emballasjepresse forstår og følger retningslinjene gitt i bruksanvisningen som følger med. Hvis bruksanvisningen blir mistet eller ødelagt, vennligst kontakt din lokale distributør eller be om en kopi fra sales@MACFAB.com.

Du bør kontakte distributøren som solgte pressen til deg. Hvis du ikke har kontaktinformasjonen til din distributør må du kontakte oss og oppgi serienummeret på din presse, (på platen) og så vil vi gi deg kontaktinformasjonen.

All innsamlet materiale for resirkulering blir transportert i store kvanta til papirfabrikker eller eksportert til andre land som f.eks. Kina for resirkulering. I de aller fleste tilfellene blir ballene lastet på 20'/40'-containere MACFAB 450 Emballasjepresse, 550 Emballasjepresse and MACFAB HZ500 Kanalpresse produserer baller i papirfabrikk-størrelse som utnytter maksimal plass og øker kapasiteten for hver container. Innsamlede baller som ikke er i papirfabrikk-størrelse eller eksportstørrelse må deles opp og gå gjennom en ny prosedyre ved hjelp av en av de nevnte emballasjepressene før de blir lastet i en container.

Du bør vurdere en Kanalpresse hvis mengden papir eller papp overstiger 150 tonn per måned. Dette er bare en grov indikator og det vil være best å kontakte oss eller en av våre distributører for å revidere dine behov for avfallshåndtering.

- På små baller er plastbånd mest vanlig. - På baller i papirfabrikk-størrelse brukes både plastbånd og stålvaier - På horisontale baller er stålvaiere mest vanlig. Plastbånd kan sees på som den reneste og sikreste valget av de to materialene. Hvis det er snakk om å brekke baller i papirfabrikker foretrekker noen resirkulerere stålvaiere siden det er enklere å samle sammen enn plastbundede baller. Med hensyn til kostnader er plastbånd bedre enn stålvaiere.

Det avhenger av måten papiret er makulert på, hvis papiret er i strimler går det bra, men hvis det er som konfetti kan det ikke lages baller av det.

Plastflasker må siles og sortert før de kan resirkuleres. Når strimlede flasker blir sendt til resirkuleringssentre er det et problem at det er uren plastikk blandet inn i det strimlede materialet og det er ingen måte å sortere ut dette materialet dersom det er strimlet. Macfab HZ500 og compact 450 long ram er best egnet for kompresjon av PET-flasker.

Topper og ringer er ikke forurensede og er ikke noe problem for resirkulerere av plastikk. Det vil hjelpe på pressingen å ta av toppene, men det er ikke nødvendig. Macfab HZ500 og compact 450 long ram er best egnet for kompresjon av PET-flasker.

I de fleste tilfellene vil ikke resirkulerere ha noe imot litt mengde tape, men er det store mengder tape vil de bli avvist.

Det avhenger av størrelsen på din balle og av hvem som tar imot den. Baller i papirfabrikk-størrelse kan i de fleste tilfeller ikke blandes, men mindre baller må presses på nytt og noen resirkulerere tilbyr sortering av disse materialer på dette stadiet og tilbyr denne servicen.

Alle våre emballasjepresse kan presse klær men våre minste presser er mest populære til denne prosessen. Årsaken til dette er at størrelsen på emballasjepressene passer pressing av klær.

Ja, MACFAB 550 HD Emballasjepresse er designet for å presse denne type materialer som normalt sett er vanskelige å holde nede i kammeret.

Pneumatiske presser er luft som styres av en kompressor og luftstyrte sylindre. Hydrauliske presser styres med en pumpe og en elektrisk motor som bruker hydrauliske sylindre. De fleste produsenter, inkludert Macfab, tilbyr hydrauliske emballasjepresser.

I Europa vil MACFABs utvalg av presser fra MACFAB840 til MACFAB250 trenge en normal enfaset tilkobling. Fra 450 til hz500, vil en trefaset strømtilkobling være nødvendig. For en mer teknisk/detaljert beskrivelse av pressens elektriske krav, vennligst kontakt oss direkte, eller ta kontakt med en av våre distributører.

Nei, disse kan prosesseres av resirkulereren, festet til plastfilmen.

komprimator brukes til å komprimere store mengder av blandet avfall i et regulert område for deretter å bli plukket opp av ditt avfallsverk. Denne prosessen betyr at avfallet ikke trengs å sorteres av bedriften selv, men er en mer ekspressiv mulighet for resirkulering; det er også større sjanse at materialer som papp og plast blir kontaminerte, noe som gjør at de ikke kan resirkuleres. Emballasjepresse derimot brukes av bedrifter som tar verdifulle materialer ut av avfallstrømmen og sorterer dem i pressene for oppsamling; dette reduserer kostnaden ved avfallshåndtering og gjør at materialene dine blir lettere å resirkulere – og vil gi et lavere CO2-utslipp.

Som standard fyller vi våre presser med Mobil DTE 24-hydraulikkolje (ISO 32). Hvis pressen brukes ved lave temperaturer, kan det være behov for en alternativ olje.

Vanligvis gjør vi ikke det, men våre forhandlere vil kunne tilby brukt utstyr. Ta kontakt med oss vedrørende behovet ditt for brukt utstyr.

Vi kan sende deg en elektronisk kopi, men serienummeret for pressen din vil være nødvendig for å bekrefte riktig brukerhåndbok for den aktuelle modellen.

Vi anbefaler at du bare høytrykksspyler i kameraet.