Hva er Informasjonskapsel

Som er vanlig praksis med nesten alle profesjonelle hjemmesider dette nettstedet bruker Kjeks, som er små filer som er lastet ned til datamaskinen , for å forbedre din opplevelse. Denne siden beskriver hvilken informasjon de samler, hvordan vi bruker det og hvorfor vi noen ganger trenger å lagre disse Informasjonskapsel . Vi vil også dele hvordan du kan forhindre at disse Informasjonskapsel blir lagret vises men dette marsjere ned karakteren eller ' break' usikre elementer av nettstedene funksjonalitet. For mer generell informasjon om Informasjonskapsel se Wikipedia artikkel om HTTP Informasjonskapsel ...

Hvordan vi bruker Informasjonskapsel

Vi bruker Informasjonskapsel for en rekke grunner beskrevet nedenfor. Dessverre i de fleste tilfeller er det ingen industristandard alternativer for å deaktivere Informasjonskapsel uten helt å deaktivere funksjonalitet og funksjoner De legger til dette nettstedet. Det anbefales at du la på alle Informasjonskapsel hvis du ikke er sikker på om du trenger dem eller ikke i tilfelle brukes de til å yte en tjeneste som du brukere.

Deaktivering Informasjonskapsel

Du kan forhindre at innstillingen av Informasjonskapsel ved å justere innstillingene på nettleseren din (se hjelpe for hvordan du gjør denne nettleseren ).Vær oppmerksom på at du deaktiverer Informasjonskapsel vil påvirke funksjonaliteten til denne og mange andre nettsteder du besøker. Deaktivering Informasjonskapsel vil vanligvis føre til invalid Også viss funksjonalitet og funksjoner på dette nettstedet. Derfor anbefales det at du ikke deaktiverer Informasjonskapsel .

De Informasjonskapsel Vi setter

Når du sender inn data gjennom en form som ligner på de som finnes på anmeldelser på kontaktsideneller kommentar skjemaer Informasjonskapsel kan settes til å huske detaljer for fremtidig korrespondanse.

Tredjepart Informasjonskapsel

I noen spesielle tilfeller , bruker vi cookies levert av betrodde tredjeparter . Følgende avsnitt detaljer slike tredje Informasjonskapsel du kan støte på gjennom dette nettstedet . Dette nettstedet bruker Google Analytics , som er en av de mest utbredte og pålitelige analyseløsning på nettet for å hjelpe oss til å forstå hvordan du bruker nettstedet og måter som vi kan forbedre opplevelsen din. Disse Informasjonskapsel kan spore ting som hvor lang tid du bruker på nettstedet og hvilke sider du besøker , slik at vi kan fortsette å produsere engasjerende innhold . For mer informasjon om Google Analytics Informasjonskapsel , se official Google Analytics side.

Vi bruker også sosiale medier knapper og / eller plugins på dette nettstedet som lar deg koble til med ditt sosiale nettverk på ulike måter. For disse skal fungere på følgende sosiale medier nettsteder , inkludert; , Vil sette Informasjonskapsel gjennom vårt nettsted som kan brukes til å forbedre profilen din på deres nettsted eller bidra til data de holder til ulike formål som er skissert i sine respektive retningslinjer for personvern.

Mer informasjon

Forhåpentligvis som har avklart ting for deg, og som tidligere nevnt , hvis det er noe du er usikker på om du trenger eller ikke , er det generelt tryggere å forlate Informasjonskapsel påslått i tilfelle det ikke reagerer med en av de funksjonene du bruker på vår side . Men hvis du fremdeles leter etter mer informasjon kan du kontakte oss gjennom en av våre foretrukne kontaktmetoder.

Email: sales@macfab.com